Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Αντί επιλόγου...

Μια που το πρόγραμμά μας κάπου εδώ έφτασε στο τέλος του...θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Σερρών που με αφορμή τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό "Τροφή με σκέψη" μας έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με ένα θέμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και μας προέτρεψε για μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση της διατροφής. Αξίζει να σημειωθεί πως πραγματικά το θέμα αυτό βρήκε μεγάλη ανταπόκριση απ' τους μαθητές και τις μαθήτριες της τάξης, παρά το γεγονός πως φέτος η τάξη μας υλοποιούσε δύο ευρωπαϊκά προγράμματα e-twinning με εντελώς διαφορετική θεματολογία και ένα σχολικό πρόγραμμα με τίτλο "Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στον τόπο μου!". 
Θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω τον Όμιλο Σερρών και το Διαγωνισμό καθώς μου έδωσαν το έναυσμα να ασχοληθώ με το πώς φτιάχνεται ένας ιστότοπος...κάτι με το οποίο είχα ασχοληθεί μόνο επιδερμικά στα πλαίσια ενός εξ' αποστάσεως προγράμματος και μέσω του παρόντος διαγωνισμού ομολογώ πως έμαθα σε ικανοποιητικό επίπεδο -φυσικά έχω ακόμα πολλές απορίες, άρα έχω πολλή δουλειά ακόμα...

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ αυτά τα υπέροχα παιδιά της Ε' τάξης του ΔΣ Μασάρων για όλη αυτή τη δουλειά που έκαναν παρά τις ταυτόχρονες απαιτήσεις των άλλων προγραμμάτων! Είστε διαμαντάκια!!! 
Εύχομαι όσα αποκομίσατε σε αυτό το πρόγραμμα να θέσουν ένα ακόμα λιθαράκι στην περιβαλλοντική σας συμπεριφορά!
Ας μην ξεχνάμε πως ο καθένας μας έχει τη δική του ευθύνη και η συνεισφορά μας όσο μικρή και να είναι, σίγουρα είναι σημαντική!!!


Η δασκάλα του τμήματος
Άννα Πολυζώη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου